fbpx

Відгуки

Відгуки це один із головних показників рівня стоматологічної клініки. Тут ви знайдете всіх наших пацієнтів, які поділилися своїми враженнями та досвідом лікування.

Ми вдячні всім, хто залишив відгук, за вашу чесну оцінку та щире бажання допомогти іншим людям знайти хорошу дитячу стоматологію. Ваша думка допомагає нам удосконалюватися і ставати краще щодня. Ви допомагаєте нам відчувати, що ми на правильному шляху.

Sergii Magalu 2022-02-23
Все дуже сподобалось ! Стоматолог Катерина чудовий професіонал своєї справи! Рекомендую!)))
Tatiana Golovina 2022-02-22
Спасибі, клініці NIKADENT за здорові зубки, особливо хочу подякувати докторові Ганні Володимирівні за її професіоналізм. Дочка дуже боїться стоматологів, в лікарні так її оточили увагою, дитина і не зрозумів як їй полікували зубки. Рекомендую клініку NIKADENT.
Karina Bratko 2022-02-22
Були з чоловіком на професійній гігієні, чудова клініка, дуже привітний персонал. Окреме спасибі доктору Анастасії Ігорівні за якісне лікування, дуже рекомендуємо!
Ганна Прокопенко 2022-02-17
Нам дуже сподобалось! Наводила дитину на пломбування. Дуже уважний персонал та лікар. Ми були у Ганни Володимирівни. Стоматологія дуже світла, затишна, для дітей є Дитячий куточок, акваріум. Дитині включають мультики, відволікають. Дуже задоволені. Рекомендую👍🏻
Катерина Бітюцька 2022-02-15
Дуже приємне враження про клініку: чисто, затишно. У Анастасії Ігорівни поставила пломбу і зробила чищення. Все швидко, професійно і не боляче. сюди хочеться повертатись, я тепер ваш клієнт. Спасибі.
Igor F 2022-02-12
Все пройшло чудово, залишилися дуже задоволені.
Наталія Новицька 2022-02-08
Супер сучасні технології, завдяки чому можлива дуже точна діагностика та своєчасне безболісне кваліфіковане лікування! Завдяки фахівцям клініки виявили системну проблему в зубах у підлітка та виправили 🙏🙏🙏 Завдяки лікарям Nikadent повністю зник страх перед лікарями та виявилася відповідальність щодо гігієни порожнини рота🙏 Дякуємо ❤
Вікторія Олександрівна 2022-01-28
Відмінна клініка, затишно, дякую зубній феї Аліні Олександрівні знайшла підхід до дитини пішла з усмішкою та подарунком, мила дівчина адміністратор все підказувала🤩 Спасибі прийдемо ще раз 😄
Ксенія Чорногорова 2022-01-26
Гарні та сучасні кабінети, привітні лікарі та адміністратор. Дитина йде лікувати зуби без страху. Рекомендую!
Kateryna Bryzghalova 2022-01-11
Затишна клініка із сучасним обладнанням, ввічливими та чуйними професіоналами.
Captain George 2021-12-19
Хороша клініка та професійні лікарі, які знають як поводитися з дітьми.
Diana Vasilioglo 2021-12-09
Дякуємо великому доктору Миколаєвій Ганні Володимирівні та анестезіологу Антону Сергійовичу за професіоналізм! Все дуже сподобалось. Лікарі чудово впоралися з роботою, грамотно відповіли на всі запитання, надали рекомендації на майбутнє. Приємні ціни. Рекомендую.
Аліна Поліщук 2021-11-16
Дякуємо за прекрасну атмосферу, найкращого лікаря і приємні ціни. Найкраща стоматологія в Одесі. Дочка і я, як мати, залишилися в захваті! Обов'язково прийдемо ще! Спасибі!
Анастасія Пантелімонова 2021-10-20
Мені дуже пощастило, що я потрапила саме в цю стоматологію, персонал чудовий, рівень сервісу обслуговування клієнтів - на висоті. 10 з 10 , так само мені пощастило потрапити до дуже хорошого лікаря , Аліна Олександрівна- це мій не перший зубний лікар, але я залишилася дуже задоволена, рекомендую саме цього стоматолога , дуже акуратна , приємна, і що найголовніше, хороший спеціаліст у своїй справі !
Світлана Кіт 2021-10-07
Прекрасні лікарі, особливо Ганна Володимирівна, уважна. Моя дитина задоволена 🤗😀
Артем Черповодський 2021-10-07
Дякуємо великому доктору Миколаєвій Ганні Володимирівні за професіоналізм! Нашому молодшому синові вона за один візит полікувала 4 зуби! Дитині на той момент було 3 роки та 9 місяців! Син навіть не зрозумів, що сталося. Зате тепер має тільки приємні спогади про лікування зубів: мультики, іграшки в подарунок, дитячий куточок, приємний персонал клініки! До Анни Володимирівни ходять усі наші троє дітей! Їхні зубки я можу довірити тільки їй)). Вона найкраща у своїй справі!
Катерина Петрова 2021-09-25
Велике дякую Аліні Олександрівні, прекрасний лікар, син навіть не заплакав, все швидко і якісно)
Наталія Фатова 2021-09-25
Приємно здивована, клініка нова, чисто і акуратно, персонал привітний і ввічливий, чудово ладнають з дітьми... Окреме спасибі Осадчій Аліні Олександрівні за індивідуальний підхід до моєї дитини та її професіоналізм, з таким лікарем дитині не страшно йти до стоматолога.
Анастасія Гончарова 2021-09-07
Дуже задоволені лікуванням, сервісом. Є симпатичний, затишний ігровий куточок для дітей. Дитині є чим відволікти себе. Вартість послуг є прийнятною.
Марія Гро 2021-09-02
Ця нова стоматологічна клініка перевершує більшість у нашому місті. Миле затишне місце, в якому і дитині, і дорослому буде дуже комфортно упорядкувати свою голлівудську посмішку) Всім раджу! Лікарі найвищого рівня💖
Діанчик Бос 2021-08-18
Клініка Nikadent сучасна та затишна👍 персонал привітний та уважний, знайдуть підхід до будь-якого пацієнта - це точно 😊 окреме спасибі ортодонту Ігореві Сергійовичу, Ви професіонал своєї справи 😊👍
Павло Паращук 2021-08-18
Дуже хороша клініка, окреме спасибі ортодонту Ігореві Сергійовичу
Марія Мельник 2021-08-09
Відвідала “Nikadent” вперше та була приємно здивована! Все, починаючи від побутових дрібниць (прекрасний світлий ремонт, стерильна чистота, просторі та затишні кабінети) до привітного та професійного персоналу, який точно знає, як зробити перебування пацієнта максимально комфортним та ефективним. Ганна Володимирівна-майстер своєї справи і точно знає як надати допомогу не тільки з раціональної та корисної, а й естетичної точки зору, що (давайте будемо чесні) важливо в наш час. Раджу до відвідин!
Оксана Агарков 2021-08-03
Спасибі велике клініці!
Оленка Косміну 2021-08-03
Після відвідування стоматології залишилася дуже задоволеною! персонал кваліфікований та привітний. Хочу особливу подяку висловити Ганні Володимирівні. Найкращий стоматолог в Одесі! Спасибі!
Марія Андрюшкіна 2021-08-03
Чудова стоматологічна клініка. Чуйний, уважний персонал. Висококваліфіковані лікарі знайдуть підхід навіть до найменших пацієнтів. Рекомендую!
Олена Любінська 2021-08-02
Дуже хороші фахівці, здатні вирішити будь-які проблеми! Особлива подяка Лікарям з великої літери: д.м.н.Миколаєвій Ганні Володимирівні та провідному ортодонту Ігореві Сергійовичу
Ганна Кучерова 2021-07-27
Дуже хороша клініка, привітний персонал) Велика подяка доктору Ганні Володимирівні, чудовий фахівець, легко знаходить підхід до дитини)
Mary 2021-07-21
Відмінна клініка, все на найвищому рівні! Миколаєва Ганна Володимирівна - найкраща! Вона фанат своєї справи, а це велика рідкість! Дуже рада, що знайшла свого лікаря, якому довіряю не лише себе, а й сім'ю! Дякуємо за якісну роботу та індивідуальний підхід!
ru_RU

Записатися на прийом

Мы перезвоним вам как можно скорее и подберем удобное время для визита в клинику.

/*binotel call tracking */